Adriakod podrška na daljinu

Korisnici kojima je potrebna pomoć mogu nam se javiti telefonom, e-mailom ili osobno. Ako je potrebno, možemo se izdaleka spojiti na Vaše računalo, pomoći u korištenju ili riješiti neki problem. U tu svrhu dovoljno je da korisnik, po prethodnom dogovoru, pokrene program adriakod i klikne MENI: Program > TeamViewer podrška na daljinu. Ako još uvijek nemate tu mogućnost, a želite da se spojimo izdaleka na Vaš PC, potrebno je preuzeti slijedeći program - za download kliknite na:


Ovisno o Vašem sustavu, moguće je da pretraživač izbaci još neko upozorenje ili da Vam ponudi izbor lokacije za snimanje. Ako je tako, potvrdite da ipak želite snimiti i zadržati taj file (što se sigurnosti tiče, u program se možete pouzdati). Najčešće, preuzeti file TeamViewerQS.exe bit će automatski snimljen u folder 'Preuzimanja'.

Sada imate file koji omogućuje daljinsku podršku za ADRIAKOD SOFTWARE.

Važno je napomenuti:

  • Daljinska podrška je moguća isključivo kad je pokrenut program TeamViewerQS.exe
  • Pokretanje programa radite isključivo u dogovoru s adriakod podrškom!
  • Kad je program TeamViewerQS.exe pokrenut, uvijek ga možete zaustaviti klikom na TeamViewer ikonu (na ekranu dolje desno) i zatim odaberite: ‘X’. Time se automatski isključuje i daljinska podrška!
  • Program se ne instalira, radi samo kad ga pokrenete i nestaje kad ga zatvorite.
  • Alternativni link za preuzimanje programa TeamViewerQS.exe je ovdje.

Napomene

Sustav je paket desktop aplikacija i može se pokretati na Windows 7, 8, 10 ili 11.

Može se pokretati i na MacOS-u, ali unutar Windows OS instaliranog kao Virtual Machine, npr. VirtualBox, VMware ili Parallels Desktop (potvrđeno i u praksi, ali nužna je provjera na konkretnom MacOS-u i konkretnom VM-u).

Neke opcije rade i kao mobilne opcije, te se mogu pokrenuti i na mobilnim uređajima. S novom verzijom programa stvoreni su uvjeti za značajno proširenje mobilnih opcija, na čemu radimo stalno.

* Na ovim web stranicama korišteni su citati A. Forda (grupa TNT), G. S. Pattona, M. Twaina i dr.

JednostavnostPrenosivost

Software se isporučuje na USB-sticku i radi po principu "uključi i radi". Odnosno, dovoljno ga je samo uključiti u neki USB port i početi raditi. Na taj način korisnik može svoje poslovanje nositi sobom na sticku, a po potrebi uključiti stick u bilo koji moderniji PC i pokrenuti program bez instalacije.

Ako korisnik ipak želi, može provesti klasičnu instalaciju sa priloženog CD-a na tvrdi disk i koristiti ga kao i druge programe.

Sada je moguć rad i bez USB-sticka, uz autentifikaciju logiranjem, ali u tom slučaju za pokretanje programa je potrebna internet veza.

Kontakt

Tvrtka:ADRIAKOD d.o.o.
Adresa:Crikvenica, Franje Cara 14
OIB:81220364640
TaxID:HR81220364640
IBAN:HR7624020061100557653
SWIFT:ESBCHR22
DUNS:500665001
 
Kontakt:Zvonimir Dodlek, b.i.a.
Telefon:+385-51-241-277
E-mail: