Napomene za stare korisnike

Tipkovnica

Tijekom godina jačali su zahtjevi korisnika za izjednačavanjem funkcija tipkovnice sa funkcijom tipkovnice u office programima. S obzirom da je program doživio redizajn, bilo je pravo vrijeme i da se funkcije tipkovnice prilagode tim zahtjevima. Od 21.12.2009. kratice tipkovnice su izjednačene sa office programima. Zbog toga je sada umjesto Ctrl+'početno slovo' za unos dijelova troškovnika potrebno pritisnuti Ctrl+Shift+'početno slovo'. Npr. za unos stavke umjesto Ctrl+S potrebno pritisnuti Ctrl+Shift+S. Detaljnije o tome u poglavlju Tipkovnica.

List građevinske knjige

S obzirom da većina korisnika prihvaća list građevinske knjige formata 'narodnih novina', taj format je postao podrazumjevani - da bi se izbjegla podešavanja u startu. Ako ipak želite koristiti stari tablični oblik možete ga vratiti prilagodbom. Detaljnije o tome u poglavlju Prilagodba programa.

Košuljica situacije

S obzirom da većina korisnika prihvaća košuljicu situacije formata 'narodnih novina', taj format je postao podrazumjevani - da bi se izbjegla podešavanja u startu. Ako ipak želite koristiti stari tablični oblik možete ga vratiti prilagodbom. Detaljnije o tome u poglavlju Prilagodba programa.

Zahvaljujemo na razumjevanju i nadamo se brzoj prilagodbi...